BLOGGVURDERING #1

Hvem som får bloggvurdering, er det random.org som har bestemt, ikke jeg. Så dette er helt tilfeldig.


heelene97
UTSEENDE: Du har et veldig flott og enkelt design, utrolig ryddig, noe som er kjempebra! Du har ingen header, noe som er litt dumt, selv om at jeg vet du jobber med saken...
Karakter: 5

INNLEGG: Du blogger ganske bra! Du har alltid bilder, musikk eller videoer, ikke for mye og ikke for lite tekst. Bildene er god kvalitet! Eneste minus er at du ikke alltid blogger så ofte... Går litt opp og ned, men ellers.. veldig bra!
Karakter: 5

EKSTRA: Noe som er veldig bra er at du inkluderer leserne dine, spør hva de mener osv. Stort pluss! Ellers er du også en veldig positiv blogger!

ALT I ALT: Har du en super fin blogg, som er kjekk, morsom og intressant! Jeg har jo vært fast leser en god stund, og det kommer jeg til og fortsette med! SUPERFIN BLOGG.
Tips: Prøv å blogge oftere! Alle som leser bloggen din, digger den, og vi vil ha mer! 
Karakter: 5+linniolseen
UTSEENDE: Utrolig fint, enkelt design med "rosa" deltaljer (vet ikke hva den fargen heter, men utrolig fin farge!). Veldig søt header som passer til designet. Også en veldig ryddig og oversiktlig blogg med store overskrifter, bra! Det eneste som er litt minus er at sidemenyen ser bittelitt rotete ut når litt av skfriten går "inn i hverandre". Ellers kjempebra!
Karakter: 5

INNLEGG: Innleggene dine er kjempeflotte! Du blogger bra, mest om hverdag, men også litt andre ting. En super kjekk blogg. Du blogger også flere ganger til dagen, kjempebra!
Karakter: 5+

ALT I ALT: En utrolig flott blogg! Du virker som en super kjekk og søt jente, og du er kjempe flink og blogge! 
Karakter: 5+ 


Anbefaler disse bloggene! Kjempebra blogger begge 2!

HVA SYNES DU OM BLOGGVURDERINGENE?
TROR JEG KJØRER EN RUNDE TIL, MELD DEG PÅ HER. 

BLOGGVURDERING

Har sittet her å grublet i (nesten) hele dag om hva jeg kan blogge om, og tenkte jeg kanskje kunne ha en bloggvurdering? ... Jeg hadde det en gang på bloggen før, skulle vurdere 2-3 blogger, men vvurderte bare en, så jeg fullførte det vel ikke helt.. (ops). Men denne gangen skal jeg fullføre! Hvor mange blogger jeg vuderer, vet jeg ikke, men jeg tenkte i alle fall og ta 2 i slengen! Intressert? Meld deg på, det er god reklame for bloggen din!

Når jeg vurderer seg jeg på:
- UTSEENDE: Design, header, layout
- INNLEGG: Innhold, hvor ofte du blogger, bilder osv..

Vurderer også første inntrykk!


Desto flere ganger du melder deg på, desto større sjangs har du for å vinne! :-)

Meld deg på, og jeg tar en tur innom bloggen din :-)

BLOGGVURDERING NR 1 - ble det deg?

Da er det endelig på tide med den første bloggvurderingen! For å gøre det mest rettferdig, gikk jeg inn på random.org, hvor det ble kommentar nr 7 som gikk av med seieren! Det var bloggen inaanjuta! Gratulerer!

HER KOMMER VURDERINGEN!

Header og Design: Headeren din er utrolig søt! Og passer godt til både blogg og design, SUPERT! Designet ditt er i utgangspunktet enkelt med en blanding av grå og hvit, som er veldig fin! Og bare den lille detaljen at overskriftene dine er rosa, gjorde designet mye finere of variert! Her har du lykkes!
Karakter: 5+

Bilder: Du har bilder på alle innleggene, noe som er kjempe pluss! Du har også fine bilder med god kvalitet!
Tips: Prøv å ha bildene i samme størrelse, og samme "plass". Noen ganger er de midtstilte og noen ganger er de helt inntil kanten.. Dette kan virke rotete..
Karakter: 5+

Overskrifter, språk, innlegg og oppsett: Overskriften er enkle, og forteller oss hva innlegget handler om! De er ikke forlange, noe som er bra! Overskriften er enten ganske enkle, eller så er de kreative! Aldri kjedelige, kjempebra!
Du skriver bokmål, har lite skrivefeil, og du skriver ikke i gåter! Ingenting og trekke ned på!

Innleggene er kjekke å lese, og du blogger om din hverdag, din kunst og diverse andre ting! Du blogger ikke veldig ofte, men flere ganger i uken, så det er bra.
Du har bra oppsett på bloggen! Når du har mye bilder, skriver du litt under hvert bilde (kjempepositivt), og har du mye tekst, har du bilder også! Det er kjempebra!
Tips: Du er SÅ flink å blogge, og du burde blogge oftere! Jeg vet ikke hvordn timeplanen din er, men det hadde vært utrolig kjekt for oss lesere å høre mer fra deg!
 Ett annet tips er å ikke ha så store mellomrom mellom skrift og bilder.
Karakter: 5Alt i alt er det en helt super blogg! Jeg liker den kjempegodt, og anbefaler dere andre å ta en titt! Det er en blogg som er kunstnerisk og glad og kjempekjekk å lese!
Karakter: 5+!

Meld deg på neste bloggvurderingen i dette innlegget!

VIL DU BLI BLOGGVURDERT?

Ble litt inspirert av min gode venn Helene.. så ja:

Meld dere på da !

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

14, Haugesund

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


hits